Keiretsu vysílá projekty do Kanady

Pražská pobočka největší mezinárodní sítě angel investorů Keiretsu Forum opět nabízí českým společnostem možnost prezentovat se před zahraničními investory. Tentokrát se jedná o druhý ročník kanadského angel investorského Expa v Torontu, které se koná 20. října. Mimo samotných prezentací proběhnou i doprovodné networkingové akce, projekty budou mít také k dispozici promostánky.

„Expa jsou pro Keiretsu vrcholem roku. Jsme rádi, že to evropské jsme mohli letos na jaře hostit u nás v Praze a těšíme se na projekty, které budeme moci vyslat na prezentace do Kanady. Nejde jen o získání investice, ale také o výbornou příležitost vytvořit si kontakty otevírající dveře na nové trhy. Právě globální přesah zajištěný 46 pobočkami zaručuje Keiretsu Foru unikátní postavení v rámci investorských sítí,“ říká CEO Keiretsu Forum Prague Petr Lemoch.

Vzhledem k tomu, že pro kanadské Keiretsu jde o největší akci roku, jsou vítány projekty ze všech odvětví. Tento rok mají navíc podnikatelé možnost vybrat si z následujících třech druhů prezentací:

• Získání kapitálu. Klasická prezentace před investory, jejíž forma je typická pro Keiretsu po celém světě.
  • Distribuce a licencování. Chápeme, že společnosti, které jsou již zafinancované, nyní řeší možnost expanze na nové trhy. Jedno z největších setkání investorů a expertů z mnoha odvětví je ideální příležitostí pro získání nových kontaktů a představení společnosti na severoamerickém trhu.
  • „Debut Room“ je určen pro opravdu mladé společnosti, které hledají svého prvního investora pro „seed-round“.

Společnosti se zájmem o prezentaci na říjnovém setkání angel investorů a podnikatelů se můžou přihlašovat do 31. 8. na info@keiretsuforum.eu.