Keiretsu Forum nabízí startupům příležitosti v Číně

Po úspěšném evropském Angel Capital EXPO (video ZDE) konaném začátkem května v Praze, připravuje Keiretsu Forum Prague CEE, lokální pobočka mezinárodní sítě privátních angel investorů, vyslání českých startupů do jedněch z největších čínských měst - Čcheng-tu a Čchung-čching, kde se mohou zúčastnit China Angel Investment Summit. Keiretsu zde využívá svého globálního potenciálu, jedná se o první spolupráci české a čínské pobočky.

„Pro české startupy s globální ambicí jde o výbornou příležitost pro prezentaci před čínskými business angels a VC investory a získání nových kontaktů. Přítomni budou také zástupci místních továren a samosprávy. Otvíráme tak možnosti pro další perspektivní projekty, které nyní pošleme do Číny,“ říká Petr Lemoch, CEO Keiretsu Forum Prague. Šance se v tuto chvíli nabízí dvěma až třem českým projektům, zejména  startupům z oblasti IT (hardware), technologií a energetického průmyslu, robotiky a elektromobility. Hlásit se můžou do 3. 6., kdy budou vybráni nejlepší kandidáti.

Global Angel Investment Summit se uskuteční od 15. do 20. června a Keiretsu Forum ve spolupráci s čínskou vládou hradí všechny náklady kromě letenek do Číny.

Kdy: 15. až 20. června 2016

Kde: Čcheng-tu a Čchung-čching, Čína

Co: Prezentace před několika desítkami vybraných čínských angel investorů, VC a zástupců výrobních kapacit. Networking.

Pro koho: IT a technologické startupy s globálními ambicemi

Pro více informací nás kontaktujte na info@keiretsuforum.eu